"Оскари" 20121: Кои са звездните двойки на червения килим?

Хали Бери позира с последното си гадже – музиканта Ван Хънт

27.04.2021 | 15:14 Редактор: Десислава Атанасова

Дори и с ограничена посещаемост, наградите "Оскар" 2021 се оказаха идеалното място за някои известни дами да покажат своите силни половинки. Тази година дебюта си като двойка за първи път на червения килим направиха актрисата Кери Милиган и фронтменът на групата Mumford & Sons - Маркъс Мъмфорд.
 

Всъщност двамата са съпрузи от цели 9 години и вече имат две деца, но чак сега решиха да покажат на света, че са едно щастливо и задружно семейство. Двукратно номинираната за "Оскар" актриса и музикантът са приятели от детството си, а брака си сключиха през 2012 г.
 
Другата нова звездна двойка на червения килим се оказаха топмоделът Паулина Поризкова и сценаристът Аарон Соркин. Те за първи път показаха своята връзка пред очите на обществеността, въпреки че за отношенията им се говори от няколко месеца.
 
Междувременно и още една над 50-годишна звездна красавица обяви публично своята любов, а именно Хали Бери. Тя позира на червения килим с последното си гадже – музиканта Ван Хънт, с когото има връзка от около година.
 
Още по темата на Tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК