Как всяка зодия успява да се справи с негативните емоции

Когато Овенът е дълбоко разстроен, той е склонен да се нахвърля върху околните

03.04.2021 | 11:46 Редактор: Юлия Христова
Как всяка зодия успява да се справи с негативните емоции

Всяка личност изразява емоциите си по различен начин. Всички ние си имаме своите начини да се справяме и с лошите си чувства, в периодите когато животът ни стане по-труден и предизвикателен.

Знаете ли обаче, че вашата зодия може да разкрие много за това какъв е вашият подход в изразяването на по-силни емоции, било то тъжни или радостни. В тази статия можете да прочетете какъв е уникалният емоционален израз на всеки от 12-те зодиакални знака, когато животът му изпрати трудни предизвикателства.

Овен – става антагонистичен

Когато Овенът е дълбоко разстроен, той е склонен да се нахвърля върху околните, като обикновено реагира грубо и заядливо. Изразът му на емоция е от вида "целият свят ми е крив“. Когато е под емоционален стрес, човекът от този знак става много враждебен дори и към най-близките си хора. Тъгата, както и почти всяка друга негативна емоция излизат от него като прилив на гняв и/или силна параноя.

Телец – самоизолира се

Телецът не обича да бъде възприеман като особено уязвим или чувствителен, въпреки че има нежно сърце. Когато преживява силни емоции, било то позитивни или негативни, той предпочита да се изолира, опитвайки се да се справи сам. Телците не обичат да говорят за емоциите си, колкото и обсебващи да са те, а по-скоро си търсят начини, които да ги разсейват от тях.

Близнаци – изпада в лека депресия

Когато са обхванати от тъга, Близнаците искат да се затворят и да се скрият далеч от света. Те са склонни да си седят сами и да анализират нещата до степен, в която почти изпадат в депресия. По същия внезапен начин те могат да се отърсят от лошите мисли. Когато бурята от емоции в душата им отмине, те вече са готови да споделят проблемите си и/или да ги коментират с друг човек.

Рак – има нужда от прегръдка

Повечето Раци са силни и могат да преживеят почти всеки удар на живота, но те се нуждаят от подкрепа и обич, било от партньор, роднина или приятел. Ракът има нужда от рамо, на което да поплаче. Когато се натъжат или ако минават през тежък емоционален момент, Раците жадуват за физическо докосване от близък човек, например една голяма прегръдка. Това им носи най-голяма утеха.

Лъв – държи се като жертва

Лъвът неслучайно е считан за склонен към драмата индивид, той винаги леко преувеличава емоциите си. Истината е, че когато се сблъска с тъжни или друг вид силно негативни емоции, той буквално може да изгуби връзка с реалността. Започва да се жалва и оплаква на всички и да се държи като най-голямата и онеправдана жертва на света.

Дева – не иска да чува за никого

Когато Девата е разстроена, тя не иска да чува за никого и за нищо. Тя не иска да се вслушва в съвети, а ако някой се опита да ѝ помогне, най-много да я ядоса още повече. Девата иска да бъде оставена сама да си потъва в тъгата и разочарованието, поне за известно време. А ако се опитате да я развеселите, най-много да се конфронтирате с нея.

Цялата статия четете на www.tialoto.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Росица
преди 3 години
Пълни глупости за зодия Рак!!! Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
777
преди 3 години
Не пишете глупости.....За Лъвовете въобще не е вярно... Сигнализирай за неуместен коментар