"Светът на Tialoto" потопи дамите в света на модата, красотата и лайфстайла

Пред зрителите на дигиталното събитие Михаела Филева разкри, че тази година се навършват 10 години от първото ѝ качване на сцена

01.04.2021 | 15:25 Редактор: Десислава Атанасова

Един час, изпълнен с безценни модни съвети, трендовете в прическите за сезон пролет-лято 2021, както и специални рецепти за здравословно хранене и някои трикове как да бъдем във форма, подари дигиталното събитие "Светът на Tialoto” на дамите вчера. Специален гост в лайфстайл събитието, което се организира от Tialoto.bg, беше очарователната певица Михаела Филева.

Специално за зрителите на "Светът на Tialoto” тя сподели, че през 2021 година се навършват 10 години от качването й на музикалната сцена за пръв път. По този повод изпълнителката обяви, че заедно с екипа си планира много голям концерт, придружен с турне, но все още са в процес на изчакване заради пандемията от Ковид-19.

"Със сигурност ще празнуваме тази 10-а година с албум, четвърти подред. Идеята е май месец албумът вече да бъде факт и да бъде на пазара. Предстоят и два нови видео сингъла до края на април месец“, разкри тя пред главния редактор на Tialoto.bg Криси Табачка, която беше водещ на дигиталното събитие.

Михаела Филева призна, че и при нея първите месеци на пандемията са били свързани с това да се климатизира към новото, но се е опитала да използва времето си максимално ползотворно и е започнала да се занимава с много нови неща, които са й  били любопитни, но преди не е имала време за тях. Певицата сподели, че през този период успешно е завършила магистърската си степен във Вокалната академия и вече е дипломиран магистър по вокална педагогика и е започнала да учи испански език.

Интервюто с очарователната изпълнителка беше само една от изненадите на "Светът на Tialoto”. Специално за зрителите една от големите дизайнерки у нас - Христина Чекова, която е съоснователка на моден бранд, представи най-актуалните тенденции, модели и цветове, които ще са на почит през пролетно-летния сезон на 2021г.  Дизайнерката открои oversize сакото като един от задължителните елементи, които трябва да присъстват в гардероба на всяка дама и през тази година. Като нови тенденции Христина очерта комбинирането на различни материи и залагането на пастелни цветове при избор на дрехи.

Известният коафьор Стоян Кунев пък обясни, че дългите дължини на косите са вече отживелица и дамите все повече залагат на средните дължини на косите, като същевременно с това през тази година продължава тенденцията да се търси по естествения стайлинг на косите.

"При дами, които носят естествено къдрава коса, има техника, която се нарича "бондинг“. Този "бондинг“ служи за създаване на повече релеф и дълбочина на естествените къдрици“, сподели коафьорът.

По време на дигиталното събитие д-р Зорина Петрова разкри някои ценни съвети за поддържането на красива кожа и обясни, че днес правилната грижа за кожата, дермокозметиката и красотата вече се съдържат само в една ампула.

От своя страна имплантологът и орален хирург д-р Бранимир Кирилов беше категоричен, че тайната на безупречната усмивка се крие в превенцията и профилактиката и препоръча на всеки да посещава профилактично зъболекар поне 2 пъти годишно.

Как да влезем във форма за лятото и да останем мотивирани да се движим разкри Виктория Димитрова Goldy, създател на една от най-големите школи за хип-хоп танци, а за тенденциите в здравословната гурме кухня разказаха шеф Елена Петрелийска и шеф Ники Красимиров. Двамата обясниха, че един от големите трендове в здравословното хранене е т.нар. plant based хранене:

"Plant based храненето, смея да кажа, е една много стабилна тенденция, която се вмъква тази година. Това е вид режим диета, ако мога така да кажа, начин на хранене и дотам. Вътре обаче се включва балансирано хранене, хранене с много полезни нутриенти, които ти дават много добро здраве, много добра кондиция“, разказа по време на разговора шеф Петрелийска.

Кои са другите тенденции в здравословното хранене, модата и красотата - събитието може да проследите в ефира на Bulgaria ON AIR на 2 април, от 09:00 часа, както и повторението му на 11 април от 17:30 часа. Запис на "Светът на Tialoto” може да гледате и онлайн на стрийминг платформата за събития с професионален фокус Investor Media PRO.

"Светът на Tialoto“ се проведе с подкрепата на Dental Care Center, Хил Клиник и Babe Laboratorios.

Медийни партньори на събитието са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Puls.bg, Az-jenata.bg, Лицата на града, Mikamagazine.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК