България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Светът на Tialoto": Kакви са модните тенденции при прическите за пролет-лято 2021

Коафьорът Стоян Кунев: Специално в България трендът си остава фейт

29.03.2021 | 09:46 Редактор: Жаклина Иванова

След големия успех на дебютното издание на дигиталната серия студиа "Светът на Tialoto", които се организират от лайфстайл сайта Tialoto.bg, на 31 март предстои ново дигитално събитие, което обещава да помогне на дамите да се подготвят за сезон пролет-лято 2021. Коафьорът Стоян Кунев, който ще бъде един от специалните гости в "Светът нa Tialoto" загатна в студиото на "България сутрин" какви са модните тенденции при прическите за пролет-лято 2021 година и какво ще научат зрителите на 31 март.

"Тенденциите при прическите са наложени от локдаун ситуацията. Специално при подстрижката при дамите - бретонът е абсолютният тренд. Аз предпочитам да ги отварям с асиметрия, но дамите решиха да са масови със симетрия", споделя Стоян Кунев.

Според него подстригването води до терапевтичен ефект и хората се освобождаваме като се подстрижем сами. Той допълни, че с първия поглед трябва да умееш да преценяваш хората и това, което ще им подхожда.

"Специално в България трендът си остава фейт. Свикнали сме да виждаме повече арабски стил. Фейтът произлиза от американските племена, но самите араби заимстват техниката", обясни Кунев пред Bulgaria ON AIR.

Според него категоричният гуру в трендовете е Малума - абсолютно рус, розов или друг цвят. При дамите се забелязва тенденция към по-пастелните цветове, които определено с времето започват да се разчупват и си позволяват да експериментират.

"Винаги, когато човек си смени цвета на косата или направи някаква промяна, това му се отразява благоприятно", смята Кунев. 

Относно трендовете сред половете, коафьорът бе категоричен - фейт при мъжете и средните дължини при дамите.

"Маските затрудняват да се прецени дали прическата отива на един човек. Налага се след като направя един човек, да му кажа да си свали маската", каза още Кунев.  

По думите му е напът да навлезе един тренд от 90-те - мълет, който е тотален хит в САЩ.   

"Модата се върти. Просто правим нов прочит на самата мода, на времето. Пречупваме го през призмата на днешните дни и получаваме нещо по-красиво", поясни коафьорът. 

Според него хората са започнали да губят самия навик да се поддържат толкова често заради локдауна и пандемията. Затова той съветва всички дами, които искат да посрещнат пролетта според всички модни тенденции, да не пропускат новото дигитално издание на "Светът на Tialoto", където освен трендовете в прическите и модата, ще се засегнат още полезни теми, свързани със здравословното хранене, поддържането на красива кожа и усмивка  и козметиката.

Сред специалните гости в "Светът на Tialoto" на 31 март от 14:15 часа ще бъде и популярната певица и любимка на зрителите Михаела Филева. Събитието ще се излъчва на живо на дигиталната стрийминг платформа на Investor Media Group - Investor Media PRO, както и на tialoto.bg/live . 

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
4 rate up comment rate down comment 0
Буба
преди 3 години
Искам да обърна внимание,че коафьор преведено от френски език е фризьор не е нищо повече Сигнализирай за неуместен коментар