Принц Хари си е намерил нова работа

Хергоцът на Съсекс вече е част от стартъп и ще работи в подкрепа на психичното здраве 

25.03.2021 | 23:19 Редактор: Здравко Черкезов
Принц Хари си е намерил нова работа

Принц Хари намери нова работа: херцогът на Съсекс се присъедини към стартъп, чието име е BetterUp, като главен служител, предоставящ услуги, свързани с психическото здраве и обучение за клиентите онлайн, пише CNN.

Новината за работата на Хари беше обявена седмици, след като той и неговата съпруга Меган Маркъл дадоха интервю пред Опра Уинфри, в което те разговаряха за трудностите пред психичното си здраве, с които е бил съпътстван животът им в кралския дворец.

Джулия Чатърли от First Move разговаря с главния изпълнителен директор на BetterUp Алекси Робишо относно ролята на принц Хари в компанията.

“Ние сме професионална, мобилна платформа, която свързва индивидите с индивидуален преподавател, който може да е насочен към лидерството, съня, храненето и родителството. Те правят това чрез видеочат или текстови съобщения от удобството на телефона си”, посочва Чатърли.

Той отбелязва, че компанията използва машинно обучение и изкуствен интелект, за да помогне на откриването на преподаватели, които да са най-подходящи за клиентите.

Четете повече по темата в BloombergTV.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 0
Елена рачева
преди 3 години
Каква квалификация има принц Хари,че да дава съвети за психично здраве? Сигнализирай за неуместен коментар