Лайза Минели отново в центъра на вниманието: Празнува 75-годишен юбилей

Звезден актьорски състав ще отпразнува предстоящия рожден ден на звездата

10.03.2021 | 12:38 Редактор: Юлия Христова
Лайза Минели отново в центъра на вниманието: Празнува 75-годишен юбилей

Актрисата и певица Лайза Минели е в центъра на вниманието на шоубизнеса от 50-те години на миналия век. Дъщерята на Джуди Гарланд и Винсенте Минели - звездата, наградена с Оскар е особено известна с ролята си във филма "Кабаре“. Тя е еднакво прочута и обичана заради динамичното си присъствие на сцената и мощния си характерен глас.

Сега, пред прага на 75-годишния си юбилей, който ще отпразнува на 12 март, Минели се радва на "полупенсиониране”, като същевременно продължава да подкрепя различни благотворителни организации и добри каузи.

Звезден актьорски състав ще отпразнува предстоящия 75-ия рожден ден на Лайза Минели с виртуалното представление "Love Letter to Liza: A 75th Birthday Tribute Celebration", което ще се излъчи на 12-14 март, пише БГНЕС.

Джоел Грей, Лили Томлин, Чита Ривера, Катрин Зета-Джоунс, Джоан Колинс, Хари Коник-младши, Били Стрич, Кати Лий Гифорд, Джим Карузо, Джонатан Гроф, Сандра Бернхард, Нейтън Лейн, Марио Кантон, Тони Хейл, Джон Камерън Мичъл и Андреа Мартин са сред изпълнителите, които ще вземат участие в грандиозното шоу. Част от продажбата на билети ще бъде дарена на Фонда за актьори.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК