Лайза Минели няма да гледа биографичния филм за майка си

Според критици Рене Зелуегър ще вземе "Оскар" за ролята си

06.02.2020 | 23:00 Редактор: Ивет Арабова
Лайза Минели няма да гледа биографичния филм за майка си

 

Актрисите Лайза Минели и Лорна Лафт заявиха, че няма да гледат филма “Джуди”, който разказва за трагичния край на живота на майка им. Дъщерята на известната певица Джуди Гарланд даде интервю за "Върайати", в което сподели мнението си за новия филм, режисиран от Рупърт Гулд.

Лайза Минели се надява, че актрисата Рене Зелуегър, която изигра ролята на майка ѝ, е получила удоволствие от работата по този проект. Според филмовите критици, актрисата ще грабне статуетка "Оскар“ за брилянтното си превъплъщение на една от иконите на Холивуд, предава БГНЕС.

Мнението на сестрите споделя и режисьорът на филма Рупърт Гулд. Той отбеляза, че не би му харесало да гледа биографичен филм за майка си. Режисьорът обясни, че не става дума за лоши отношения, а за чувствителността от чисто лични преживявания и спомени.

Зелуегър и Гулд твърдят, че филмът “Джуди” “възхвалява” майката на Лайза Минели. Но все пак всеобщото мнение е, че филмът е доста тежък за гледане, заради трагичните фрагменти от биографията на Гарланд: зависимостта ѝ към алкохола, разривът с бившия ѝ съпруг и борбата за попечителство над децата ѝ.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК