Новият водещ на "България сутрин": Мирослав Димитров за любовта и професионалната мисия

Колебанието беше да смъкна туристическите обувки и да сложа вратовръзката, сподели лъчезарният журналист

21.02.2021 | 15:15 Редактор: Радостина Димитрова

"България сутрин" с нов водещ. От понеделник зрителите ще се будят с лъчезарния Мирослав Димитров. Екипът на "България сутрин" обещава много динамика, разнообразни теми и задълбочени дебати.

Какво ще видят зрителите и кой е Мирослав Димитров зад светлините на прожекторите?

От утре за позитивния старт на деня ще се грижи Мирослав Димитров. Новият водещ на "България сутрин" е с дългогодишен опит както пред камера, така и зад кадър. Преди да стане лице на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR Мирослав е част от Българската национална телевизия, където в продължение на 3 години разказва за интересните туристически места у нас.

Той е и единственият българин, взел интервю със световноизвестната певица Дженифър Лопес.

Сутрешния блок приема като нова мисия в живота си.

"Колебанието беше да смъкна туристическите обувки и да сложа вратовръзката, което не е нещо лошо от гледна точка на това, че имам дете на година и половина и ми трябва малко повече време", заяви Мирослав Димитров.

Мирослав и екипът на "България сутрин" обещават и много нови и различни неща на зрителите от 22 февруари. 

"Опитваме се оттук насетне да правим промени, по-социални, да слушаме интернет, да слушаме хората какво ги тревожи, по този начин сутринта наистина ще бъде на България", допълни новият водещ.

Времето извън светлините на прожекторите Мирослав посвещава на неговото семейство –певицата Йоанна Драгнева и малката им дъщеря. 

"Йоана дори беше малко по-щастлива. Ако трябва да съм честен, доверявам се много на нейната интуиция. Тя ме зарежда много дори когато имам емоционално по-нисък ден, тя винаги ще напомпа, ще каже "любов, ти ще се справиш" и така нататък, така че съм ѝ много благодарен на нея", сподели Димитров.

А в година, белязана от парламентарни избори, сутрешният блок обещава да даде голямо поле за изява и на зрителите. В минутите след 8:30 "България сутрин" ще залага и на експертни дебати по най-горещите теми. 

Вижте повече в репортажа на Михаела Карабельова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК