България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Мирослав Димитров е новият водещ на "България сутрин"

Новият водещ: Студиото е като кръгла маса, затова ще продължим да пазим баланса на мнения

19.02.2021 | 10:51 Редактор: Ивет Арабова

"След маратонски 40 месеца като състезател на отбора на Bulgaria ON AIR и "България сутрин", дойде време да сменя дисциплината и да предам буквално и метафорично щафетата. Вярвам, в добри ръце. С човек, който носи силно положителен заряд и ще продължи да ви буди с полезна информация, добро настроение  и човешко присъствие. Нещо, което сте свикнали да получавате и гледате при нас".

"Благодаря на екипа и ръководството на Bulgaria ON AIR, че извади най-доброто от мен и ми позволя да бъда човечен, да бъда толкова добър, колкото вие заслужавахте да бъда."

С тези думи Златимир Йочев приветства в студиото новия водещ на "България сутрин" и новото лице в екипа на Bulgaria ON AIR - Мирослав Димитров.

С дългогодишен опит пред телевизионната камера, както и зад кадър, Мирослав обещава още от същите качествени, балансирани и обективни разговори с експерти, но и още по-разнообразни и интересни теми, дискусии и нова динамика - за позитивно и ползотворно начало на деня.

"Това е едно студио, но символично е една кръгла маса, на която всеки трябва да може да каже нещо", добави Мирослав Димитров и отбеляза,че се радва, че става част от екипа, защото "България сутрин" има много балансирано позициониране, което той ще се стреми да запази и да надгради. 

"За мен да бъда водещ сутрешния блок е трансформация. Но аз обичам промени, за мен те са част от живеенето", сподели той. 

Преди да стане част от екипа на Bulgaria ON AIR, Мирослав води предаване в Българската национална телевизия, където в продължение на 3 години обикаля България с камера в ръка. Преди това е работил в корпоративната сфера и е бил част от телевизионни формати като „Стани богат“, „Семейни войни“ и други. Той е и единственият българин, взел интервю от световноизвестнтата певица и актриса Дженифър Лопес. Самият Мирослав признава, че е закърмен с телевизия и животът пред камера е негова втора природа.

Той отбеляза, че се надява журналистическото му любопитство да му е от помощ в студиото на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Но освен нов водещ, от понеделник сутрешният блок ще изненада зрителите и с новости във формата си. В годината, която е белязана от предстоящи парламентарни и президентски избори, за още по-голям плурализъм, специално място в ефира на „България сутрин“ ще има и за въпроси и мнения от зрителите.

Паралелно с това в минутите около 08:30 часа сутрешният блок въвежда и нов дискусионен сегмент, в който независими експерти ще се включват в актуални за страната и света дебати по някои от най-важните теми.

Новият водещ и формат са само част от новостите и промените в "България сутрин", които Bulgaria ON AIR предстои да обяви съвсем скоро.

Гледайте "България сутрин" с водещ Мирослав Димитров - всеки делничен ден от 07:00 часа.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 1
Нина
преди 3 години