Салма Хайек: Казваха ми, че мексиканка никога няма да постигне голям успех

Сега актрисата споделя, че се чувства в най-добрата част от кариерата си

11.02.2021 | 23:47 Редактор: Ивет Арабова
Салма Хайек: Казваха ми, че мексиканка никога няма да постигне голям успех

Американската актриса от мексикански произход Салма Хайек се оплака със задна дата от расизма в Холивуд, съобщи Yahoo News. 54-годишната звезда от "Десперадо“, "Фрида“ и др. си спомня, че в младостта ѝ са се опитвали да ѝ внушат, че след 30-годишна възраст кариерата ѝ ще приключи.

"Казваха ми, че една мексиканка никога няма да стигне до големия успех, защото по онова време беше невъзможно човек да си представи, че мексиканка може да получи главна роля в Холивуд“, разказва известната актриса. Салма Хайек отбелязва, че и самата тя почти повярвала в това, но решила все пак да не се предава, предава "Монитор". 

"Искам и другите жени да осъзнаят, че не са "свършени“, достигайки определена възраст. На 30 години се чувства натиск, на 40 - също, но ако човек издържи, след това разцъфтява и става прекрасно“, твърди красивата брюнетка.

Хайек играе във филма Bliss ("Блаженство“) на Amazon, редом с Оуен Уилсън, където е в образа на скитница, както и в The Eternals ("Вечните“) на студията Marvel и заявява пред агенция PA, че се чувства в най-добрата част от кариерата си.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК