Защо Салма Хайек се оказа в болница след Оскарите?

Тя беше на церемонията, за да връчи статуетката за най-добър монтаж на звукови ефекти

27.02.2020 | 17:10 Редактор: Искра Ангелова
Защо Салма Хайек се оказа в болница след Оскарите?

Вечерта след наградите "Оскар" не е минала никак лесно за Салма Хайек. Актрисата беше поканена на церемонията, за да връчи статуетката за най-добър монтаж на звукови ефекти. Победител се оказа Доналд Силвестър за филма "Форд срещу Ферари".

След края на церемонията в Лос Анджелис, звездите се отправиха за традиционните партита. Купонът за Хайек обаче е приключил доста бързо и тя се е озовала в болница. Причината – мениджърката ѝ Евелин О'Нийл се спънала и счупила китката си, информира tialoto.bg.

"Вечерта започна толкова добре. Салма изглеждаше чудесно, благодарение на усилията на целия екип. Но по средата на една чудесна женска вечер, нещата се влошиха. Чух един звук, който никой никога не иска да чува и разбрах, че ръката ми виси по ужасен начин", казва О'Нийл пред "Hollywood Reporter".

За щастие на Евелин, Хайек е била близо до нея и веднага реагирала на случващото се. Тя е завела мениджърката си до най-близката болница и е останала с нея в продължение на три часа и половина, докато лекарите оправят щетите. "Беше много болезнен начин да прекараш най-бляскавата нощ в Холивуд". 

О'Нийл добавя, че двете със Салма са си тръгнали от спешното по изгрев слънце на другия ден, а единственото, което са искали, е било чийзбургер. След цялата ужасна нощ, мениджърката споделя, че по-скоро се радва за случилото се, защото е разбрала, че има приятел в лицето на Хайек.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК