fallback

Как Джил Байдън поддържа перфектна форма, без да спазва диета?

Първата дама залага на домашни рецепти

08.02.2021 | 06:00 Автор: Ивет Арабова

Още по време на президентската кампания на мъжа ѝ, Джил Байдън показа, че е не само добра съпруга и общественик, а и отдадена майка и един от най-харесваните преподаватели. Сега животът ѝ се променя значително, но тя ще продължи да работи и да се грижи за семейството както и досега, макар вече да е доста по-заета след влизането ѝ в Белия дом.

Жената на новия американски президент неминуемо е сравнявана с Мелания Тръмп.  Общото между двете първи дами е това, че те държат на фигурата си и не ядат каквото и да е. За разлика от Мелания, която едва ли е влизала в кухнята, Джил Байдън със сигурност ще иска да приготвя някои ястия сама, но все пак ще има цял екип, който ще се грижи за това. 

Какъв режим спазва Джил Байдън?

Ако се чудите защо жената до американския президент е толкова слаба и изглежда по-младолика, ще ви кажем, че в момента тя не спазва диета. Въобще, през годините тя рядко се е подлагала на сериозно ограничение, просто се придържа към по-здравословните продукти.

Пред интервю за Parade, докторът признава, че колкото и да обича здравословни ястия, тя не може да ги приготвя всеки ден. По-скоро се ориентира към домашните рецепти, които изпълнява от години и се харесват от всички.

"Приготвям ги толкова дълго, че просто го правя за нула време, по памет“, каза тя.

Мъжът ѝ няма място в кухнята

Джил посочва, че понякога слага твърде много зеленчуци в някои ястия. Въобще, тя ги харесва и за гарнитура, защото са богати на витамини и минерали. На въпрос дали Джо Байдън обича да ѝ помага в готвенето, първата дама посочва, че той го прави с удоволствие, но тя предпочита той да е извън кухнята, която си е нейна територия.

Цялата статия четете в Tialoto.bg.

Снимка: Bloomberg/

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback