Никол Кидман за "Отмяната" - разликите между актьорството и реалния живот

Лентата се превърна в един от най-добрите сериали за отминалата 2020 година

19.01.2021 | 17:00 Редактор: Юлия Христова
Никол Кидман за

Актьорската професия не е за всеки. Колкото и примамливо да изглежда да бъдете на екран пред милиони зрители и да се сдобиете с престижна награда, то това не е цялата история. Ангажиментът изисква пълно посвещаване и може да изпие и последната ви капчица енергия, която имате. Защото зад всеки голям успех се крият безсънни нощи и преодоляването на всякакви предизвикателства.

Не вярвате? Попитайте Никол Кидман, която наскоро приключи работа по последния си сериал "Отмяната“. Актрисата си партнира с Хю Грант. Въпреки незадоволителния финал, "Отмяната“ се превърна в един от най-добрите сериали за отминалата 2020 година.

Ролята на Грейс Фрейзър обаче е била изтощителна за Кидман. Това споделя самата тя по време на интервю с Марк Марон. Актрисата признава, че снимането на напрегнати сцени както в "Отмяната“, така и в "Малките големи лъжи“ са повлияли сериозно на психическото и физическото ѝ здраве. 

Освен това, по време на снимките на "Отмяната“ Кидман се разболява сериозно. "Бях зле цяла седмица, защото имунната ми система не можеше да различи актьорството от реалния живот“, казва актрисата. Тя добавя, че въпреки многото години в Холивуд, все още не може да излезе от роля докато работи по проект. 

Цялата статия четете на tialoto.bg. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК