Полина Маринова - българката, която интервюира най-известните в света

Дуейн Джонсън - Скалата благодари пред милиони на сънародничката ни

06.01.2021 | 09:00 Редактор: Тодор Петров

Необичайна благодарност в социалните мрежи към българка отправи Дуейн Джонсън - Скалата и повдигна въпроса коя е тя. Оказва се, че тя е журналист, който интервюира едни от най-известните хора в света. 

Сред събеседниците на Полина Маринова са Мелинда Гейтс, Илън Мъск и разбира се - Скалата

Дуейн Джонсън е любимец и идол за милиони, а за втора поредна година е и най-скъпоплатеният актьор в Холивуд. Към сметката му се трупат и милионите, които той прави с публикациите си в Instagram. 

В социалната мрежа Скалата има 210 милиона последователи. С тях сподели и за една българка - Полина Маринова

"От това, че е наречен "задник", когато е на 15 години, до това сега да бъде наричан "най-харесваният" човек в света. Ей, имам малък прогрес. Големи благодарности на автора Полина Маринова за написването на този профил. Това беше приятна изненада за четене".

Публикацията на Скалата е харесана от над 2 млн. души. А самата Полина, която е израснала в Съединените щати и е учила журналистика там, първоначално не повярвала. 

"Беше пълна изненада. Отначало не повярвах, че е той. Той не само я прочете. Явно му хареса, защото я публикува навсякъде", сподели Полина пред Bulgaria ON AIR.

Поне част от милионите фенове на Скалата са влезли в сайта на българката, в коjто тя разказва за едни от най-известните хора в света. А преди този проект биографията ѝ е впечатляваща. 

"Работих малко време в CNN в Атланта, после се преместих в Ню Йорк да работя в списание Fortune - едно от най-добрите бизнес списания в Америка", разказа Полина.

Взимала е интервю и от Мелинда Гейтс. Мечтае да вземе интервю от Джордж Клуни. Милиардерът визионер Ричард Брансън също е бил неин събеседник. 

"В секундата, в която се запознаеш с него, не чака ти да го питаш. Той ме пита много въпроси", спомня си Полина.

29-годишната българка живее в Ню Йорк, който е силно засегнат от коронавируса. Във време на епидемия тя взима и още едно сериозно решение - да се омъжи. Споделя още, че вече няма търпение да се прибере в родината си, тъй като затворените граници миналата година я спрели.

Вижте повече в репортажа на Виолета Русенова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
4 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 години
Браво, амбициозно момиче! Сигнализирай за неуместен коментар