Маги Джанаварова: Искам да оставя следа, артистите са креативни в депресия

Певицата си пожела всичко да се нормализира и да може да посети Париж

04.01.2021 | 22:09 Редактор: Искра Ангелова

За празниците певицата Маги Джанаварова реши да изненада феновете си с песента "Канела и мечти". А за текста се доверява именно на най-верните си почитатели.

"Заредена съм с много мечти. Мечти за един по-спокоен живот, за това да може да пътуваме. Аз съм от хората, които много обичат да пътуват", каза певицата Маги Джанаварова в студиото на "Денят ON AIR".

Тя си пожела през тази година всичко да се нормализира и да може да посети Париж.

"Ситуацията не пречи на вдъхновението. Артистите са много креативни, когато са в депресия. Аз самата съм имала най-голямо вдъхновение в такива моменти. Когато не съм била напълно щастлива - съм творила доста шеметно, а нещата, които съм създала, са били доста успешни", допълни Джанаварова пред Bulgaria ON AIR.

Певицата отбеляза, че все още носи детското и импулсивното в себе си. А текстът на песента се оказва, че не е неин.

"Направих един конкурс за текст. Обявих го в социалните мрежи и буквално за 4 дни получих страшно много текстове. Беше много трудно, но всичко е до усет. Всички бяха страхотни. Имам огромна папка с текстове за много песни. Този текст е дело на Грета Гогичева. Момичето, което ми каза, че го е написала за 6 минути", разказа усмихнатата изпълнителка.

Според нея хората искат да слушат онова, което описва самите тях.

"Артистът решава дали ще бъде един от масата или ще остави следа. Искам да оставям следа след себе си. Искам хората да разбират това, което чувствам, както и това, през което минавам", категорична е Маги Джанаварова.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК