Кои са изненадващите факти относно всяка зодия

Някои знаци са съвместими по между си, други пък не чак толкова

03.01.2021 | 08:15 Редактор: Искра Ангелова
Кои са изненадващите факти относно всяка зодия

Известно ни е, че има 12 зодии, които са разделени в 4 елемента – огън, земя, въздух и вода. Всеки един знак си носи своите собствени характеристики, темперамент и... естествено – недостатъци. Някои знаци са съвместими по между си, други пък не чак толкова. Но освен всичко това, има някои изненадващи факти относно всяка зодия, за които може би ще ви е любопитно да разберете.

И така, ето някои от най-малко известните факти за всеки един знак в зодиака:

Овен

Знаете ли, че родените под знака на първата от 12-те зодии са по-склонни към инциденти. Така че хората от зодия Овен трябва да бъдат винаги малко по-предпазливи и внимателни, и да се грижат повече за своята безопасност. Представителите на този знак са склонни към падания, охлузвания, наранявания, рани от порязвания и т. н., особено в областта на главата и лицето.

Телец

Знаете ли, че представителите на зодия Телец могат да са опасни и зли световни лидери? Повечето от световноизвестните тирани и диктатори са родени под този знак, а именно Саддам Хюсеин, Адолф Хитлер, Владимир Илич Ленин. Така че, колкото кротки и хрисими да изглеждат, Телците могат да причинят сериозни вреди. Руската императрица Екатерина Велика също е била зодия Телец.

Близнаци

Трима от президентите на САЩ са родени под този знак. Единият е Джон Ф. Кенеди, вторият Джордж Буш-старши, а третият, разбира се – Доналд Тръмп. Дългогодишният премиер на България – Бойко Борисов също е зодия Близнаци. И британският премиер Борис Джонсън е роден под тази доста харизматична зодия.

Рак

Знаете ли, че според статистиките в САЩ, най-много арестувани престъпници (в рамките на една календарна година) често се оказват родени под зодиакалния знак Рак. Възможно е причината за това да се крие в психическата нестабилност на представителите на този твърде чувствителен воден знак.

Лъв

Смята се, че Лъвовете са велики политически лидери, но това не е всичко. Знаете ли, че много успешни атлети по света също са родени под този слънчев знак, пример за това е Роджър Федерер. Освен това едни от най-известните жени от шоубизнеса са Лъвици, а именно Дженифър Лопес, Мадона и... Меган Маркъл.

Дева

Знаете ли, че статистически Девите живеят живота си под най-голям стрес, който дори може да ги разболее. И най-важното е, че Девите са склонни към хипохондрия. Те обичат да се притесняват за най-малките и маловажни неща в живота и бита им, които са се объркали или не са станали по план.

Четете цялата статия в www.tialoto.bg.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК