Какви зодии са най-умните жени

Физическата красота е важна, но увереността на нежния пол пленява мъжете

09.09.2020 | 06:00 Редактор: Виктория Гетова
Какви зодии са най-умните жени

Физическата красота е важна, но на мъжете им "спира дъхът" при срещата с умни и уверени жени. Когато става дума за астрология, имаме класация и в тази насока. От кои зодии са най-умните жени?

Овен

Отличават се с проницателност. Като тийнейджърки се опитват да завоюват доверието и да получат монопола в отношенията със своите връстници. Отдава им се с лекота. Жените, родени под този знак, достатъчно леко и просто поемат лидерската позиция, и това им харесва. Никак не се интересуват, че това бие по мъжкото самолюбие. Те са издръжливи и имат висок жизнен потенциал. Могат да се заемат с трудни задачи, дори когато това са типично мъжки дела. Единственият недостатък на дамите Овен е тяхната наивност, независимо от факта, че са агресивни към останалите, когато се сблъскат с лъжа или несправедливост, изпадат в ступор. Но не мислете, че не реагират, когато се окопитят – могат да извършат чудеса. Те са уверени и никога не могат да бъдат сломени под ударите на общественото мнение.

Скорпион

Жената Скорпион, от мига на раждането си до края на живота си, знае, че е различна. И колкото и да е изненадващо, тя не действа с коварство и хитрост. Те имат силно изразена интуиция, а това им помага да разгадаят всеки човек, с когото общуват. Жената Скорпион може веднага да разпознае измамника, подлеца. И освен това да отмъсти за несправедливостта. Готова е да чака търпеливо за своя реванш.

Четете още по темата в tialoto.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК