Вижте няколко "топли" идеи за стилни зимни аксесоари

В гардероба ни трябва да присъстват някои основни зимни аксесоари

31.12.2020 | 09:44 Редактор: Радостина Димитрова
Вижте няколко

Много хора не усетиха кога есента отстъпи мястото си на зимата. Свикнали да прекарват повече време у дома, те все още не са обличали най-дебелите си дрехи за сезона, но идва време, в което трябва да го направят. Заради пазаруването или желанието за по-дълга разходка през уикенда, а и с очакването на снега навън, се нуждаем от по-топли неща на себе си.

Освен задължителния пуловер, пухкавото палто и хубави ботуши или кубинки, в гардероба ни трябва да присъстват и някои основни зимни аксесоари.

В случай, че обожавате да носите шалове и имате богата колекция, то със сигурност си ги ползвате и у дома. Пандемията едва ли ще ви попречи да си купите още един или да поръчате любим модел за някой близък.

1. Пухена шапка тип "идиотка"

Кайли Дженър е една от звездите, които залагат на този модел зимни шапки. Те са по-широки и не прилепват плътно по главата, но пък са направени от пухкава материя, която топли.

Разполагайки с този страхотен зимен аксесоар, вие може да го носите с по-спортно яке или палто.

2. Квадратен/правоъгълен обемен шал

Друго нещо, което задължително да си купите този сезон, особено ако сте по-зиморничави. Тези шалове са като мекото одеяло, с което понякога се завивате на дивана у дома. Освен това заради големината им могат да се носят по няколко различни начина.

По-обемните квадратни или правоъгълни шалове се предлагат предимно в каре, но има и други свежи принтове. Друг вариант е да изберете едноцветен, в контраст или в съчетание със зимното ви палто.

3. Кожени ръкавици

Един стилен зимен аксесоар, харесван не само от бизнес дамите. Независимо дали черни или в друг цвят, те отиват на почти всяко зимно палто.

Има модели, които са с мека и топла подплата, от които може да изберете най-подходящия за вас.

Разбира се, по-добре е да отделите пари за ръкавици от естествена кожа, но ако нямате възможност, има доста сполучливи модели от изкуствена.

Четете повече по темата в Tialoto.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК