След 15 г. на пиле и картофи: Жена прояде плодове и зеленчуци под хипноза

Англичанката Ребека Гидинс страда от т. нар. селективно хранително разстройство

08.11.2020 | 07:30 Редактор: Ивет Арабова
След 15 г. на пиле и картофи: Жена прояде плодове и зеленчуци под хипноза

От четиригодишна възраст 19-годишната англичанка Ребека Гидинс не яде нищо друго, освен пържени картофки и пилешки хапки. Тя изчислява, че до момента е изяла над 87 000 парчета пиле.

Ребека искала да стане нормална и вече да не е "откачалката" с хранително разстройство. Момичето копнее да излиза с приятели и да си поръчва "нормална" храна в ресторанти. Така Ребека стига до решението да се подложи на хипноза. Преди няколко седмици хипнотизаторът Феликс Икономакис за първи път упражнява хипноза върху младата учителка по гимнастика от Кетеринг и чудото се случва: Ребека яде плодове и зеленчуци за първи път в живота си. След това англичанката опитва сирене и колбаси, предава "The Sun".

"Oттогава опитвам по две нови храни всеки ден", сподели Гидинс.

Проблемът на Ребека се нарича селективно хранително разстройство (SED), при което засегнатите имат страх или отвращение от хранене, или от определени храни. 

"Това се отрази на целия ми живот. Никога не бях излизала на вечеря с приятели. Когато го направих, си поръчах храна от менюто за деца. Как да обясня на хората, че не мога да понеса вида на друга храна", разказва Ребека пред "The Sun".

Maйката на Ребека - Шерил, обясни, че се опитвала да поднесе на дъщеря си и друга храна, когато била по-малка. Тъй като Ребека се хранела само с т.нар. Finger Food (бел. ред. - храна, която се яде с ръце), тя нямала нужда от прибори за хранене. Едва сега - на 19 години тя се учи да използва правилно нож, вилица и лъжица.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
0 rate up comment rate down comment 0
Дескин Румпи
преди 3 години
На МЕНЕ МЕ ГОНЯТ КАТО ЗАРАЗНО ЗЛО ОТ ВСЯКЬДЕ... Сигнализирай за неуместен коментар
3
1 rate up comment rate down comment 0
КППЕЙКИН
преди 3 години
На *** и такива не му трябват, той си "ГЛАСУВА" ДА Е ЦАР!!! Сигнализирай за неуместен коментар
2
8 rate up comment rate down comment 3
Тарзан
преди 3 години
След 19 години в джунглата Ребека се учи да държи вилица и нож. На Джонсън му трябват точно такива избератели Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 1
Десислава Стоянова
преди 3 години
Страхотни хора и професионалисти! Бъдете здрави! Сигнализирай за неуместен коментар