Какъв е стилът ни според зодията?

Астрологията разкрива какво е отношението към модата на всеки зодиакален знак

23.10.2020 | 10:37 Редактор: Радостина Димитрова
Какъв е стилът ни според зодията?

Зодиите разкриват много за нас. Те описват нашите личностни черти, поведение, начини на реакция, а също така могат да повдигнат завесата над нашето отношение към модата. Ето какво разкрива астрологията за личния стил на всяка от 12-те зодии:

Овен

Овенът е майстор на етикета и стайлинга. Тази огнена зодия е смела и упорита. Следователно гардеробът на Овена е интригуващ и доста богат. Хората от този знак пазаруват често и искат да разполагат с достатъчно аксесоари, така че да са в крак със съвременните тенденции. В допълнение, хората от тази зодия си падат малко хамелеони по отношение на своя стил. Те обичат да се променят и се влияят от по-младото поколение.

Телец

Телецът много често се облича в унисон с настроението си – така, както се чувства. Хората от този знак са в час с модните тенденции, имат чувство за естетика и обикновено искат да притежават всичко, което е най-актуално в момента. Телците са зрели и разумни, и избират дрехите си според случая – в ежедневието са по-удобни и класически, за партита – по-ефектни и пищни. Телците често са шопинг маниаци.

Близнаци

Близнаците са остроумни и рискови натури. Те имат смелост да изпробват нови неща всеки ден. Независимо колко нестандартно е дадено облекло, ако човек от този знак го хареса, той ще го носи. Нищо няма да го спре. В тълпата човек може да забележи Близнаците отдалеч. Те имат безупречно чувство за стил, макар да са малко по-странни. Близнаците обичат аксесоарите и ги използват с вкус.

Вижте какъв е личният стил на представителите на останалите зодиакални знаци в Tialoto.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК