Никола Симеонов - готвачът, който превърна изолацията в нова възможност

След многобройни онлайн курсове най-сетне организира такъв и на живо

10.10.2020 | 19:55 Редактор: Ралица Братанова

Представяме ви история, доказваща, че всяко предизвикателство може да да бъде превърнато в нова възможност. Главният герой в нея е български готвач, за когото месеците на изолация в началото на пандемията се превръщат в предизвикателство и начин да набере допълнителна популярност.

Никола Симеонов е професионален готвач, когато пандемията също затваря зад четирите стени на дома му. Това обаче не продължава дълго и той решава да готви от вкъщи, въпреки че не разполага с професионална кухня. Неговата собствена обаче му е достатъчна. 

Никола създава онлайн кулинарни курсове. Малко по малко той набира популярност и заедно с него започват да готвят хиляди негови последователи в мрежата. Като след около два месеца те вече са 35 000. 

Никола е черпил опит от британския топ готвач Гордън Рамзи, когато е работил в един от неговите ресторанти. Онлайн кулинарните курсовете, които създава по време на пандемията, го карат да осъзнае, че няма по-ценно от това да предадеш опита си. 

След месеците изолация днес Никола прави своя първи кулинарен курс не в мрежата, а на живо. Мечтата му е да създаде свой собствен ресторант, където да отдава душата си. 

Вижте още в репортажа на Александра Иванова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
0 rate up comment rate down comment 0
vera94.com
преди 2 години
3
0 rate up comment rate down comment 0
Професионален Конвек
преди 2 години
В България липсват достатъчно качествени ресторанти. Успех в начинанието Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Пожелаваме му повече курсисти, за да успее да събере а ресторант! Ето така се прави :) Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Браво, когато има желание и енергия се случват нещата! Сигнализирай за неуместен коментар