Известен диетолог разкри примерното си дневно меню

Валери дава професионални съвети на хора от цял свят как да постигнат желания ефект

03.10.2020 | 07:40 Редактор: Ивет Арабова
Известен диетолог разкри примерното си дневно меню

Валери Агуеман е сертифициран диетолог и основател на собствен уелнес уебсайт.  Още когато е на 15 години, тя много добре знае, че иска да се занимава професионално с изготвяне на хранителни режими. "Растейки аз трудно приемах тялото си и нямах добри отношения с храната“, казва тя пред Women's Health. Добавя, че е искала да промени косата, цвета на кожата си и телосложението си, за да се впише в обществото. 

За да направи това обаче тя се изтощава физически и психически. "Тренирах прекомерно, ядях по-малко от това, от което тялото ми имаше нужда. Никога не бях доволна от себе си“. Така Валери започва да изследва правилното хранене и каква връзка има то с перфектната фигура. 

Десетилетие по-късно Агуеман вече дава професионални съвети на хора от цял свят, които нямат представа как да постигнат желаните ефекти. "Едно от най-големите недоразумения, които жените имат по отношение на храненето, е мисленето, че има универсален подход към отслабването. Всяка жена е уникална и има специфични хранителни нужди“, казва диетоложката. Добавя, че не трябва да се демотивирате, ако видите, че един режим работи при другите, а при вас не дава резултат. 

Вижте менюто на Валери Агуеман на Tialoto.bg.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК