Летните филмови премиери в стрийминг платформите

Филмовата програма ще е изпълнена със сериали, филми и риалити формати

06.08.2020 | 18:47 Редактор: Виктория Гетова
Летните филмови премиери в стрийминг платформите

Обичайно през август се прави равносметка на филмовия календар за годината. По традиция август се намира точно между есенния телевизионен сезон и края на летния сезон с големите блокбъстър филми. Но тази година стрийминг услугите създават здрава и интензивна програма през август, която е изпълнена с документални филми, дългоочаквани анимационни комедии и завръщането на популярни риалити формати, пише The New York Times.

В обобщен материал изданието представя някои от най-добрите нови филми и телевизионни предавания, чиято премиера предстои през този месец.

Нови за Apple TV+

Boys State (Премиера на 14-ти август)

Докато възрастните се раздалечават заради различни политически възгледи, техните деца ходят на училище заедно, като обсъждат големите проблеми в класната стая и столовата. Документалният филм Boys State показва, че по-младото поколение се справя по-добре от препиращите се възрастни, тъй като младите разговаря градивно помежду си. Авторите на филма не прокарват никакви политически тези, освен тази, че младите хора са достатъчно гъвкави и добросърдечни, за да се изслушват взаимно и да останат приятели, дори и да спорят по различни теми.

Ted Lasso (Премиера на 14-ти август)

Свежата трагикомедия Ted Lasso разказва историята на треньор на колежански отбор по американски футбол, който е нает да управлява клуб от Висшата английска лига по футбол, въпреки че не знае нищо за тази игра. Ласо е привлечен във Великобритания от отмъстителен собственик, който иска да възроди клуба си. В сериала има стари спортни клишета, а комичният главен герой разкрива сложния си характер, който е изпълнен с доброта и силна воля.

Нови за Netflix

Wizzards: Tales of Arcadia (Премиера на 7-ми август)

Епичната анимационна трилогия, която започна с Trollhunters и продължи с 3Below, сега вече включва и Wizzards – сага с бърза сюжетна линия, изпълнена с мечове и магьосничество, която представя главните герои от предишните серии. Този път готовите за приключения тийнейджъри от Arcadia Oaks прескачат във времето и се сблъскват с героите и злодеите от Камелот на крал Артур. Последните епизоди са изпълнени с екшън и добронамерен хумор.

"Луцифер"; Сезон 5 (Премиера на 21-ви август)

Култовият сериал "Луцифер" изглежда, че е изградил по-голяма и по-лоялна аудитория, след като Netflix го спаси. Старите фенове, както и новите фенове на сериала, чакат с нетърпение развръзката от драматичния край на четвърти сезон. Антигеройът Луцифер взе решението да се откаже от живота си на постоянни купони и разкриване на криминални случаи на Земята, за да се завърне на трона си във все по-опасния и изпълнен в хаос ад.

Нови за Disney +

Phineas and Ferb the Movie: Candance against the Universe (Премиера на 28-ми авугст)

Трудно е да си представим по-голямо облекчение след карантината от пускането на нов филм на Disney, вдъхновен от анимационните серии на "Финиъс и Фърб". В Candance against the Universe момчетата и техните приятели пътуват в Космоса, за да спасят своята вечно ядосана по-голяма сестра, която е отвлечена от извънземни…но всъщност тя вероятно се чувства по-щастлива при тях.

Нови за HBO Max

An American Pickle (Премиера на 6-ти август)

Първият игрален филм на HBO Max е тази страхотна комедия, чийто сценарий е написан от хумориста Саймън Рич, а режисьор е Брендън Трост – кинематограф, който прави своя режисьорски дебют. Филмът е базиран на леко абсурдния кратък разказ на Рич "Sell Out", а популярният актьор Сет Роугън влиза в ролята на двама души – като самотен създател на приложения на име Бен и като неговия прадядо Хършъл – еврейски имигрант от Европа. Хършъл се мести да живее при Бен и скоро започва да критикува младото поколение и неговата липса на уважение към Божиите закони.

Вижте кои са останалите летни филмови премиери в Bloombergtv.bg

Снимка: Bloomberg.com

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК