Какво издава за характера ни дължината на косата?

Често жените с къса прическа са много комуникативни и смели

20.07.2020 | 06:00 Редактор: Ивет Арабова
Какво издава за характера ни дължината на косата?

Според някои изследвания дължината на косата показва не само любимата ви прическа, но и характеристиките на вашата личност, посочва италианският "Република".

Къса коса

Късата коса често е отражение на смелостта, затова се избира предимно от жени с висока самооценка. Също така жените, които имат къса коса, са много комуникативни, приятни и лесно завързват нови приятелства. Те решават проблемите си спокойно и честно и се изявяват в професия, в която използват интелигентността си.

Коса над раменете

Косата с дължина над раменете е избор на честни и безстрашни жени, които не понасят рутината, искат нови преживявания и нямат комплекси. В допълнение, т.нар bob най-добре описва жените, които балансират много добре между личния и деловия живот.

Коса до раменете

Косата до раменете обикновено се избира от елегантни дами с много женствен и изискан вид. Тази дължина издава хора, които искат да бъдат център на вниманието, говорят много и наистина ценят приятелите си, които винаги са на първо място, пише БГНЕС.

Дълга коса

Жените с дълга коса, са големи мечтатели и не позволяват нищо да ги спре по пътя към осъществяване на мечтите им. Жените с дълга коса търсят дълготрайна връзка и дават всичко от себе си, но са много придирчиви при избора на партньор.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 3
Зорка Димитрова
преди 3 години
1
4 rate up comment rate down comment 1
Живанши
преди 3 години
Късите коси се носят от дъртите лели по скоро защото вече им е трудно да поддържат дълги коси. Сигнализирай за неуместен коментар