"Музика за надежда" на Андреа Бочели плени 22 млн. души (ВИДЕО)

Силата на гласа му изпрати вдъхновяващо великденско послание 

13.04.2020 | 12:37 Редактор: Тодор Петров

Погледите и сърцата на 22 милиона души събра неповторимият Андреа Бочели с концерта си "Музика за надежда". Спектакълът се състоя в празната катедрала в Милано и беше предаван на живо и напълно безплатно в интернет.

Със забележителни гледки на Милано Андреа Бочели и силата на гласа му изпратиха вдъхновяващо великденско послание с концерта. Пандемията от Ковид-19 не попречи на световноизвестния оперен певец да вдъхне малко надежда в един от най-светлите християнски празници. 

Завладяващата музика на Бочели отекна по целия свят от празната Дуомо ди Милано. Под акомпанимента на орган тенорът изпя 4 песни във великолепната готическа сграда и завърши с изпълнение на "Amazing Grace" пред стълбите на катедралата. 

По време на изпълнението му бяха показани кадри на пусти и празни градове по света като Лондон, Париж, Ню Йорк. Фондацията на Андреа Бочели има за цел да помогне на болници в закупуването на защитни облекла на италианските медици.

Вижте повече във видеото.

Снимка: БГНЕС

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
дддд
преди 4 години
Много въздействащо! В тези катедрали наистина витае един специален дух. Сигнализирай за неуместен коментар