За първи път след Мекзит: Принц Хари със съпругата си отново на Острова

Двамата присъстваха на събитието "Endeavour Fund Awards" в Лондон

06.03.2020 | 20:53 Редактор: Искра Ангелова
За първи път след Мекзит: Принц Хари със съпругата си отново на Острова

След като решиха да се откажат от кралското семейство и да заживеят в Канада, принц Хари и Меган Маркъл се появиха за първи път отново заедно във Великобритания. Двамата присъстваха на събитието "Endeavour Fund Awards" в Лондон.

Херцозите на Съсекс показаха, че драмата около решението им да напуснат двореца и да се отделят от кралицата по никакъв начин не им е повлияло лошо. Меган беше заложила на прилепнала тюркоазена рокля до коляното. Дизайнерът на тоалета е Виктория Бекъм, а херцогинята беше допълнила визията си с тъмносини токчета и клъч чанта.

От своя страна, принц Хари избра традиционния тъмносин костюм и се грижеше за своята дама по невероятен начин. Дъждът в Лондон не успя да попречи на двамата да се появят на събитието, а внукът на Елизабет II впечатли всички като държеше чадъра на съпругата си и не позволи дори една капчица да развали визията ѝ.

Херцозите бяха посрещнати от голяма тълпа, от която се чуваха възгласи на радост, но имаше и освирквания. Преди да влязат в залата принц Хари и Меган трябваше да се разпишат в книгата за гости. 

Събитието "Endevour Fund Awards" празнува постиженията на ранените и болни военнослужещи мъже и жени, участвали в спортни събития през изминалата година. Двойката присъства и на церемонията през 2018 и 2019 година.

Само след няколко дни Меган и Хари ще се присъединят към другата кралска двойка – принц Уилям и Кейт Мидълтън. Четиримата ще присъстват на церемония по повод "Деня на общността" в Уестминстърското абатство. 

Снимка: БГНЕС 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК