Харесван или не: Бийбър подобри рекорд на Елвис Пресли

Превърна се в в най-младия изпълнител със 7 албума на първо място в класацията на Billboard

29.02.2020 | 18:16 Редактор: Тодор Петров
Харесван или не: Бийбър подобри рекорд на Елвис Пресли

Джъстин Бийбър обеща на феновете си, че вече се е променил и се фокусира върху здравето, семейството и кариерата си. Канадецът удържа на обещанието си и започна здрава работа в студиото, чийто резултат беше албум на име "Changes". 

Това е седмият албум на звездата и излиза на пазара след близо 4 години, в които Джъстин беше далеч от сцената и светлината на прожекторите. Той реши да се откаже от славата за малко, тъй като имаше здравословни проблеми и беше напълно изтощен от последното си турне. 

С новия си албум канадецът успя да подобри рекорд, поставен от легендарния Елвис Пресли преди 59 години. Бийбър се превърна в най-младия изпълнител, който успява да изкачи цели седем албума до първото място в класацията на Billboard. Той го постига на 25 години, а Краля беше на 26, когато стига до този връх.

"Changes" успя да продаде над 230 хиляди копия след пускането си на 14 февруари. Той също така се изкачи и до първа позиция в музикалните класации във Великобритания. Песните в него са посветени на живота на Бийбър, а много от тях са в чест на съпругата му Хейли, информира Tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК