Лана дел Рей отмени концерти в Европа, загубила гласа си

Тя се извини на феновете си, трябвало да почива поне 4 седмици

21.02.2020 | 16:49 Редактор: Ивет Арабова
Лана дел Рей отмени концерти в Европа, загубила гласа си

Лана дел Рей отмени концертите си в Европа заради заболяване, което е причина за загубата на гласа ѝ. Изпълнителката съобщи новината в официално изявление, в което се извинява на феновете си и твърди, че трябва да си почива поне 4 седмици.

Тази част от турнето, която трябваше да започне в Амстердам на 21 февруари, щеше да включва 8 концертни дати и да приключи в Кьолн на 3 март. В социалните профили на звездата не беше публикувано нищо за отмяната на концертите ѝ, но от залата 02 в Лондон потвърдиха новината, информира Tialoto.bg.

"Отменен! За съжаление, Лана дел Рей трябваше да отмени турнето си в Европа и Великобритания заради заболяване. Феновете трябва да се свържат с мястото, от което са закупили билетите си, за да може да им се върнат парите“, се казва в съобщението, публикувано в Twitter.

Освен в Лондон, концерти трябваше да има в Париж, Манчестър, Глазгоу, Бирмингам и Берлин. Следващата спирка на Лана дел Рей трябва да бъде на европейски фестивал през юни, както и на музикалното събитие Лолапалуза в САЩ.

Сегашното турне служи за промотиране на новия албум на изпълнителката "Norman F—ing Rockwell“ и започна през септември в Америка.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК