Кейт Мидълтън с паник атаки заради Хари и Меган

Притеснена е как ще се справя с допълнителните отговорности

31.01.2020 | 16:07 Редактор: Кристина Крумова
Кейт Мидълтън с паник атаки заради Хари и Меган

Кейт Мидълтън започнала да получава паник атаки, откакто принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че напускат кралското семейство.

"Кейт е в паника и има пристъпи на тревожност. Тя почти няма време да си почива и когато опита да спи, през ума ѝ прехвърчат много мисли", твърдят източници на "Us Weekly".

Казва се, че Кейт работила по 18 часа на ден и е притеснена как ще се справя с допълнителните отговорности, които може да поеме след напускането на Хари и Меган. Вече се говори, че братовчедките на Хари и Уилям - принцесите Южени и Беатрис може да поемат някои от кралските задължения на Меган и Хари.
 
Принц Хари също преживявал тежко напускането си.

"Говорих с Хари преди няколко дни. Той страда много заради нещата, които му се случват. Страда много, защото хората го осъждат. Той е баща... Опитва се да опази своето лъвче и своята лъвица с всички сили. Той стана невероятен мъж, майка му би се гордяла с него", коментира неговият приятел Начо Фигерас в "Royal Divide: Harry, Meghan and the Crown".

 Твърди се, че принц Уилям поддържа отношения с брат си и Меган, дори се обръщал към тях с любов и уважение, пише teenproblem.net.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страница ни във Facebook ТУК