Животът на Ирина Шейк след раздялата с Брадли Купър

Трудно е да намериш баланс между това да си самотна майка и да си работеща жена, казва тя

30.01.2020 | 16:15 Редактор: Искра Ангелова
Животът на Ирина Шейк след раздялата с Брадли Купър

Ирина Шейк и Брадли Купър се разделиха през лятото на 2019 година, след като дълго време се спекулираше дали връзката им е стабилна. Двойката се раздели без да коментира подробности, но ето, че няколко месеца след нея Ирина Шейк проговори за живота без Брадли Купър и родителството на тяхната дъщеричка Леа де Сейн Шейк Купър.

В интервю за британското издание на Vogue руският модел говори открито за раздялата с актьора. Двамата бяха заедно в продължение на 4 години и имат 2-годишна дъщеря .

"Мисля, че във всички добри връзки човек дава най-доброто от себе си и най-лошото – такава е просто природата на човек", казва Шейк пред списанието. "Двама прекрасни човека не е задължително да направят добра двойка."

В интервюто си Шейк не коментира слуховете за това, че Лейди Гага стои в основата на раздялата им, но пък говори за времето прекарано с Купър, наричайки го "Б." (Брадли), съобщава az-jenata.bg.

"Мисля, че сме големи късметлии, че изпитахме това, което имахме помежду си. Животът без Б е нещо ново.“

Супермоделът споделя и за трудностите на самотното родителство.

"Трудно е да намериш баланс между това да си самотна майка и да си работеща жена, осигуряваща прехраната си. Повярвайте ми, има дни, в които се будя и си мисля, "О, Господи, не знам какво да правя, разпадам се."

Въпреки че са разделени официално, Брадли и Ирина продължават да отглеждат дъщеря си в разбирателство. Двамата дори са се разбрали да останат да живеят в един град – Ню Йорк, за да могат да отглеждат съвместно дъщеря си.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК