Гришо и Шарапова в закачка за жълтите шорти на българина

Двамата участваха на турнира Kooyong Classic в Мелбърн

19.01.2020 | 09:40 Редактор: Ивет Арабова
Гришо и Шарапова в закачка за жълтите шорти на българина

Григор Димитров и Мария Шарапова в момента се намират в Австралия, където съвсем скоро ще започне първият голям тенис турнир за годината. Двамата участваха на демонстративното състезание Kooyong Classic в Мелбърн. Там Гришо успя да спечели мача си срещу Борна Чориш, а Маша се отказа по средата на своя заради задушливия въздух в града.

Въпреки това тя остана на кортовете, тъй като беше поканена да коментира мача на Гришо заедно с телевизионни коментатори. Докато Димитров се трудеше на корта, то Шарапова и журналистите се забавляваха с неговите дрехи, предава Tialoto.bg.

В края на мача си родният тенисист реши да се включи в дискусията и се приближи към масата на коментаторите. Разбира се, зрителите също трябваше да разберат за какво става дума, затова Гришо взе едни слушалки с микрофон и попита Мария и останалите за какво точно си говорят. "Обсъждаме теб“, отговори един от коментаторите.

"Какви са тези жълти шорти?“, шеговито атакува Шарапова, а Димитров без да се замисли ѝ отговори. "Харесват ти, нали?“, каза той, но руската тенисистка не беше впечатлена от дрехите му. "Всъщност, никак даже“! От своя страна, хасковлията върна Мария назад във времето, когато двамата бяха заедно. "Мислех, че ме харесваш в жълто. Но явно хората се променят, добре“.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК