Тайната на силната любов между Уилям и Кейт

Успяват да намерят перфектния баланс

30.12.2019 | 07:00 Редактор: Кристина Крумова
Тайната на силната любов между Уилям и Кейт

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж Уилям и Кейт са заедно почти 20 години, 8 от които са женени, имат и три деца. Въпреки слуховете, че бракът им "скърца", те засега няма как да бъдат потвърдени. А и тяхната връзка изглежда по-здрава отвсякога.

Те постоянно се грижат един за друг, така че успяват да намерят перфектния баланс. На официални посещения говори предимно принц Уилям, но Кейт също общува. Когато са заедно, принцът постоянно докосва ръката й и я гледа с усмивка, анализират кралските експерти, пише tialoto.bg.

Те добавят, че бракът на Кейт и Уилям е "много старомоден" - принцът е глава на семейството, а херцогинята винаги е готова да подкрепи съпруга си.

Интересно е, че прословутото „старомодно“ може да бъде проследено дори в домакинските дела на двойката. Така наскоро херцогинята на Кеймбридж в разговор с кулинарната критика Мери Бери в предаването A Berry Royal Christmas заяви, че обича да готви. Принц Уилям потвърди думите на съпругата си, отбелязвайки, че самият той „може да прави само чай“.

Старомоден брак, но това не значи, че романтиката липсва. Кейт и Уилям редовно излизат насаме, без деца. Но не си мислете, че често ще ги видите в някой ресторант. Те прекарват времето си най-често у дома, където гледат любимите си телевизионни предавания в уютна атмосфера и си поръчват индийска храна.

Струва си да се отбележи, че принц Уилям изключително рядко демонстрира топлото си отношение към съпругата си на публично място, макар наскоро всички да отбелязаха, че е станал малко по-открит в чувствата си.

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК