Кейт: С Уилям често готвим сами, не разчитаме на готвачи

Принцът често приготвял спагети, когато двамата били студенти

17.12.2019 | 22:33 Редактор: Ивет Арабова
Кейт: С Уилям често готвим сами, не разчитаме на готвачи

Кейт Мидълтън сподели интересни неща от моментите, когато тя и принц Уилям са учили в университета "St. Andrews“ в Шотландия. Точно там двамата се запознават и започват своята връзка преди повече от 10 години. Сега те вече са херцог и херцогиня на Кеймбридж, живеят в дворец и са горди родители на три деца – две момчета и едно момиче.

Въпреки високите им титли, двамата не разчитат на лични готвачи, а често приготвят вечерята сами. Това призна самата Кейт в предаването "A Berry Royal Christmas“ на кулинарката Мери Бери. Херцогинята споделя още и как точно принц Уилям е успял да я спечели в ранните дни на тяхната връзка.

"По времето, в което бяхме в университета, той често ми готвеше спагети "Болонезе“. Мисля, че така се опитваше да ме спечели“, казва Мидълтън в предаването. Явно принц Уилям е доста добър в готвенето, тъй като двамата не се разделят оттогава. Херцогинята на Кеймбридж добавя, че съпругът ѝ все още застава зад печката, предава Tialoto.bg.

И докато голяма част от кралското семейство, включително принц Чарлз и кралица Елизабет II, имат лични готвачи, които се грижат за менюто им, Кейт и Уилям рядко се възползват от тази привилегия. Самият херцог признава, че съпругата му е тази, която приготвя вкусните гозби в семейството. 

"Мога да правя чай, Мери, но не ѝ да готвя. Катрин е тази, която приготвя вечерята, а не аз“, споделя Уилям пред кулинарката Мери Бери. В предаването, което се излъчи на 16 декември от 20:30, херцозите приготвят вкусни празнични ястия и говорят открито за благотворителната организация, на която и двамата са членове и за първите им години като двойка.

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК