Риана подготвя документален филм за феновете си

Филмът е режисиран от Питър Бърг, който и преди е работил с изпълнителката

22.12.2019 | 20:55 Редактор: Юлия Христова
Риана подготвя документален филм за феновете си

Феновете на Риана трепетно чакат новия ѝ албум, но такъв засега не е ясно кога ще излезе. Затова пък изпълнителката търси начини да се реваншира за забавянето и да зарадва по друг начин почитателите си. Е, такъв се намери много бързо.

Тя започна да строи модната си империя, пускайки на пазара своя модна марка. Сега обаче Риана се насочва и към киното. Според медиите в Америка, изпълнителката е подписала сделка с платформата Amazon за 25 млн. долара. Проектът ще бъде документален филм за барбадоската красавица, който обаче все още си няма име.

Филмът е режисиран от Питър Бърг, който и преди е работил с Риана. Всъщност, всичко е почти готово и само трябва да бъде обявена датата, на която ще излезе лентата. През 2017 Бърг говори с The Hollywood Reporter за работата си и какво точно да очакваме, пише tialoto.bg.

С документалния си филм Риана се присъединява към доста престижна група от изпълнители. Лейди Гага използва Нетфликс, за да разкаже своята история в лентата „Gaga: Five Foot Two“, както и Бионсе, която заложи на същата платформа и пуска своя „Homecoming“. Съпругата на Джей Зи е много по-напред с материала, тъй като през 2013 година работи и с HBO по документалния филм „Life is But a Dream“.

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК