Старт на купона в нощен Слънчев бряг, Валери Симеонов - специален гост с шумомера

Той е категоричен, че заведенията са незаконни, опасни и трябва да бъдат бутнати

08.06.2018 | 18:53 Редактор: Василена Василева
Старт на купона в нощен Слънчев бряг, Валери Симеонов - специален гост с шумомера

Има ли или няма спор между вицепремиера Валери Симеонов и министърът на туризма Николина Ангелкова? Самият Симеонов твърди, че спорът му не бил с Ангелкова, а с хора, които не спазват закона. Ангелкова контрира, че клубовете са законни.

Тази вечер предстои грандиозно откриване на сезона в нощните клубове на Южния плаж в Слънчев бряг, а вицепремиера Валери Симеонов предупреди да го очакват с шумомера. Той е категоричен, че заведенията са незаконни, опасни и трябва да бъдат бутнати. Министър Ангелкова от своя страна коментира в Бургас, че "не иска панаири в курорта".

От следващата седмица ДНСК започва проверка за законността на обектите на плажа. По думите на Симеонов тези огромни молове са опасни. 

Ангелкова пък коментира, че след като има подаден сигнал за нарушение прокуратурата трябва да си свърши работата и трябва да се изчака преди да влязат багерите на плажа. Министърът на туризма каза още, че никой няма намерение да продава 20 декара от плажа в Слънчев бряг, каквито обвинения отправи вицепремиера, а става въпрос за сихронизиране на кадастралните карти. Как ще приключи войната между Валери Симеонов и министърът а на туризма предстои да видим.