Глас от "Да, България": Ние сме последен шанс да се отървем от корупцията

Александър Дунчев пред Bulgaria ON AIR за идеите и целите на новата партия

23.02.2017 | 20:32 Редактор: Тодор Петров
Глас от

Водачът на листата на "Да, България" в Смолян Александър Дунчев заяви в предаването "Денят ON AIR", че експертите са силата на тази партия. По думите му, основата от Христо Иванов партия, има икономическа и антикорупционна програма.

"Да, България" е нов проект и няма как да се обвържем с "Нова република", освен в антикорупционен пакт в бъдещ парламент. В "Да, България" се събрахме много млади хора и казахме, че това е последният шанс да се отървем от корупцията", каза гостът на Bulgaria ON AIR. 

"Да, България" ще се яви на предстоящите парламентарни избори в коалиция с ПП "Зелените".

"В "Зелените" голяма част от хората в последните години излизат активно да се борят с корупцията. Обединява ни това, че сме необременени от корупционни практики и схеми", коментира Александър Дунчев.

Той добави, че всичко, което правят, е доста добре осветено от медиен шум. Според него това показва, че са доста важни и опасни за корупционните схеми.

"Не видяхме да е направено много в демонтирането на модела "Кой" от управляващите", заяви Дунчев в коментар на последните изказвания на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.