Директно

Всеки делничен ден от 17:30 часа
още

Как да се погрижим за сигурността си по празниците

в Директно на 28 декември съветите за сигурност - лична, за дома, за страната, за Европа - от Вангел Ташев, Vip Security

29.12.2015 | 14:09 Редактор: Кармелита Тонева
Как да се погрижим за сигурността си по празниците

В дните между Коледа и Нова година и особено в контекста на изминаващата година на заплахи и тероризъм, обръщаме внимание на сигурността ни – тази на улицата, в домовете ни, сред всичко, което ни заобикаля и от което няма как да се изолираме. Призивът ни е да бъдете бдителни и да не рискувате да оставите дома си необезопасен въпреки еуфорията и прекрасните емоции покрай светлите християнски празници.

Засилени ли са мерките за сигурност у нас и по света, можем ли да се чувстваме в безопасност и трябва ли и достатъчно бдителни ли сме около Коледа и Нова година? Как и от какво да се пазим по летища, автогари, когато пътуваме на далечни и на близки разстояния? Как да се опази общественият ред, особено на фона на терористичните заплахи, на фона на многобройните заплахи и нападения, на които 2015 стана символ. Отговорите от експерта и становищата на гражданите - вижте в следващото видео:

За всичко, което ви интересува, пишете на фейсбук страницата на предаването DirktnoONAIR