Сред викове “шампиони” ЦСКА направи първата си тренировка

Бурните аплодисменти и допълнителната пиротехника допринесоха за колорита на заниманието.

23.06.2011 | 17:44 Редактор: Ваня Симонска
Сред викове “шампиони” ЦСКА направи първата си тренировка

С викове “шампиони”, много надежди и мечти феновете на ЦСКА посрещнаха своите любимци на първата тренировка за сезона на стадион Българска армия. Бурните аплодисменти и допълнителната пиротехника допринесоха за колорита на заниманието. Малко преди всички футболисти на Милен Радуканов да се появят на терена, бяха представени новите попълнения. От новия сезон на “Армията” ще играят общо 7 играчи на Пирин Благоевград – трима от тях ще облекат червената фланелка за първи път – това са: Александър Якимов, Антон Карачанаков, Александър Дюлгеров. Другите нови футболисти в състава на ЦСКА са Саша Живец, Адемар Жуниор и Жуниор Мораиш. Румънският национал Зику е в почивка до понеделник.
Спортният директор на армейците Емил Костадинов отрече да има проблеми около трансферите на Янис Зику и Жуниор Мораеш.
Старши-треньорът на ЦСКА Милен Радуканов обяви селекцията за приключила на този етап. Разбира се, Радуканов поясни, че ако излезе добро предложение за някои от играчите – няма да спира никой.
На въпрос за евентуален трансфер на талантливия Спас Делев старши-треньор на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че “ако наистина има много добра оферта, която удовлетворява клуба, и самият играч има желание да отиде в чужбина,” няма как да бъде задържан насила.
Лятната подготовка на ЦСКА започва с лагер в Боровец. “Червените” заминават за планинския курорт в неделя и ще останат там до 8 юли, когато е и контролата с Вихрен - Сандански. Следва лагер в Холандия. Там, “армейците” ще изиграят общо 4 приятелски мача с ПАОК ( Гърция), Рот-Вайс Есен ( Германия), Де Граафшап ( Холандия) и Апоел Кириат Шмона ( Израел).