Политически схватки и заплетени отношения между журналисти и хора от властта – в сериала „Живот в лъжа“ по Bulgaria ON AIR

Премиерната за България поредица ще се излъчва от 22 декември, всеки уикенд, от 20 часа

14.12.2018 | 10:48
Политически схватки и заплетени отношения между журналисти и хора от властта – в сериала „Живот в лъжа“ по Bulgaria ON AIR

Сложни политически схватки и неизбежни конфликти между журналисти, управляващи и техните съветници очакват зрителите на Bulgaria ON AIR в уелския сериал „Живот в лъжа“. Премиерната за България поредица представя живота на журналистката Ан, която има успешна кариера и щастлив семеен живот, които са на път да се сринат заради неочаквани обстоятелства.

Ан е редактор в политическия отдел на местния вестник News Wales, когато мъжът на дъщеря й е избран за министър – председател на Уелс. Така управлението на страната е поверено в ръцете на млад консервативен премиер, който си партнира с демократи и националисти, а социалистите са яростна опозиция на властта. Това политическо разнообразие е предпоставка за редица конфликти и интриги при решаването на различни проблеми като приватизация на болница, обсъждане на строеж на нова атомна електроцентрала и ограниченията за хомосексуалистите, дарители на кръв.

Политическата драма „Живот в лъжа“ разкрива какви позволени и непозволени похвати използват различните политически сили, за да постигнат целите си, както и дали личните отношения на водещи журналисти с представители на властта ще попречат на работата им.

Не пропускайте премиерния за България сериал „Живот в лъжа“, от 22 декември, всеки уикенд от 20 часа, по Bulgaria ON AIR.