Полицейски инспектор търси сериен убиец в Лисабон – в новия сериал „Дъщеря на закона“ по Bulgaria ON AIR

Криминалният сериал стартира в ефира на Bulgaria ON AIR на 11 декември, всеки делник, от 20:30 часа

07.12.2018 | 10:05
Полицейски инспектор търси сериен убиец в Лисабон – в новия сериал  „Дъщеря на закона“ по Bulgaria ON AIR

Нов криминален сериал започва в ефира на Bulgaria ON AIR от 11 декември. Всеки делничен ден от 20:30 часа зрителите на политематичната телевизия могат да проследят премиерния за България португалски сериал „Дъщеря на закона“.

Главният комисар в полицейското управление в Лисабон – Исабел Гарсия (Анабела Морейра) е назначена да ръководи разследването на серия убийства, разтресли португалската столица. Случаят е най-важният в кариерата на Исабел, тъй като това е най-сериозното разследване в последните 20 години в страната. Към екипа на главния комисар се присъединява и младият стажант-криминалист – Самуел Лопес (Томас Алвес), дипломиран криминален психолог. В екипа на комисар Гарсия Самуел трябва не само да докаже професионализма си, но и да се приобщи към опитните си колеги.

Стажантът печели симпатиите на комисар Гарсия, помагайки й не само в разрешаването на случая, но и в отношенията й с 16-годишната й дъщеря Сара (Алба Баптиста). Тийнейджърката има труден и своенравен характер, а след сватбата й с журналиста Хайме (Иво Канелас), комуникацията с майка й става още по-трудна.

Ще успее ли полицейският екип да залови серийния убиец и ще се справи ли с непокорната си дъщеря комисар Гарсия – гледайте в криминалния сериал „Дъщеря на закона“ от 11 декември, всеки делничен ден, от 20:30 часа, по Bulgaria ON AIR