Високата цена на любовта в „Търговският пътник“ на 11 октомври, от 22 часа

09.10.2020 | 09:30
Високата цена на любовта в „Търговският пътник“ на 11 октомври, от 22 часа

Възможно ли е любовта да победи страха и да оцелее в реалност, в която всичко наоколо се разрушава, а пиесата трябва да продължи? Отговорите – тази неделя, 11 октомври, в премиерната за Bulgaria ON AIR иранска драма „Търговският пътник“ от 22:00 часа. 

Съпрузите Емад и Рана са театрални актьори, на които са посветени главните роли в най-новата предстояща пиеса „Търговският пътник“. След като разбират, че жилищната им сграда в центъра на Техеран се руши и съвсем скоро може да се срути, двойката е принудена незабавно да напусне мястото. С помощта на колега от трупата се нанасят в малък апартамент, в който все още стоят голяма част от вещите на предишния наемател. Това, което не знаят, е че домът е бил собственост на жена с „лоша репутация“ и много клиенти, някой от които може да почука на вратата отново.

Една вечер, когато Емад е на репетиция в школата, а Рана е съвсем сама в новото жилище, се случва нещо, което впоследствие ще преобърне живота на двойката и ще изправи брака им пред голямо изпитание, изходът от което е неясен.