Новият криминален сериал „Вътрешно разследване" по Bulgaria ON AIR обещава екшън и заплетени загадки

Продукцията ще се излъчва всеки понеделник и петък, от 22,15 часа

25.04.2019 | 10:39
Новият криминален сериал „Вътрешно разследване

Нов криминален сериал започва в ефира на национална телевизия Bulgaria ON AIR от 3 май. Руската продукция „Вътрешно разследване“ ще се излъчва всеки понеделник и петък, от 22,15 часа, и ще проследи опитите на началника на сектор „Убийства“ Рустем Зайнулин да залови един от най-големите престъпници в страната, докато паралелно с това търси кой е „къртицата“ в отдела му.

По време на полицейска мисия, един от колегите на Зайнулин, работил под прикритие, е убит. Минути преди смъртта си тайният агент се свързва с началника на сектор „Убийства“, за да му съобщи, че е откри къде се крие един от най-търсените престъпници - Низамов. Полицейският началник тръгва по следите на Низамов, но малко преди да го залови, е арестуван и обвинен в убийството на колегата си. Рустем Зайнулин разбира, че в отдела му има „къртица“, която възпрепятства работата му. Така началникът на сектор „Убийства“ започва борба за доказва на невинността си, водейки тайно вътрешно разследване кой е предавателя в отдела му.

Ще успее ли Рустем Зайнулин да разкрие „къртицата“ и ще докаже ли, че не той е убил колегата си, гледайте в криминалния сериал „Вътрешно разследване“, всеки понеделник и петък, от 22,15 часа, по Bulgaria ON AIR.