Криминални загадки и борба за истина - в новия криминален сериал „Превозвачът“

Руската продукция стартира в ефира на Bulgaria ON AIR 23 април

11.04.2019 | 10:48
Криминални загадки и борба за истина - в новия криминален сериал „Превозвачът“

Заплетени криминални загадки и неуморимата борба на един мъж, готов на всички, за да докаже невинността си, очакват зрителите на  Bulgaria ON AIR в новия криминален сериал  „Превозвачът“.  Хитовата руската продукция стартира в ефира на националната политематична телевизия на 23 април и ще се излъчва от вторник до петък, от 20,30 часа.

Главният герой Олег работи като шофьор на инкасо автомобил, заедно с приятелите си Сисоев и Чесноков, с които израстват заедно в сиропиталище. Един ден тримата колеги получават задача да превозят крупна сума пари до едно от големите местни предприятия. Тази обикновена задача променя на живота на Олег. Мъжът се събужда в болница, със сериозна травма на главата, окован с белезници и обвинения за убийство на колегите си и кражба на пари.

Олег не си спомня нищо от злополучния ден, но е убеден в невинността си. Доказателствата обаче сочат друго – разследващите разполага с експертиза на оръжието, мотиви и свидетелски показания, които пращат Олег в затвора. Собствениците на откраднатите пари не са доволни от присъдата и предупреждават Олег, че ако не върне парите ще убият семейството му. Притиснат от обстоятелствата шофьорът на инкасо автомобилът бяга от затвора и започва собствено разследване, с което да спаси семейството си и да изчисти името си.

Не пропускайте битката за справедливост и истина в премиерния за България руски сериал „Превозвачът“, само в ефира на Bulgaria ON AIR.