Медицинска етика и брилянтни умове в премиерния за България японски сериал „Доктор Х” – всеки делничен ден от 10.30 часа

20.02.2019 | 12:00
Медицинска етика и брилянтни умове в премиерния за България японски сериал „Доктор Х” – всеки делничен ден от 10.30 часа

Популярната японска продукция „Доктор Х” ще пренесе зрителите в света на професионализма и борбата за качествено здравеопазване и хуманност към пациентите.
Първата ключова съставка в „Доктор Х” е главната героиня - Даймон Мичико,  млада и амбициозна лекарка с неподвластен характер. В ролята й влиза бившият модел Риоко Йонекура, която получава за превъплъщението си в Доктор Х приза „най-добра актриса“ по време на 21-те награди Хашида.
Хирург на свободна практика, д-р Мичико започва работа в университетска болница, в която върлува желанието за власт и пари. Невероятно харизматичната Доктор Х обаче не робува на йерархията и е твърдо решена да се бори срещу практиките, застрашаващи здравето на пациентите. Доблестна и независима, Мичико е гений, който непоколебимо заявява „Аз не допускам грешки“, дори когато използва нетрадиционните си методи на лечение.

Ще успее ли да спечели борбата за по-добър, по-ефективен и усъвършенстван процес в медицината – следете всеки делничен ден от 10:30 часа, по Bulgaria ON AIR.