Bulgaria ON AIR отвежда зрителите на най-добрите места за пазаруване в света с поредицата „Ези-тура: Шопинг“

Какви подаръци ще купят водещите с ограничен бюджет, гледайте от 4 март, всеки делник, от 9:30 часа

22.02.2019 | 12:00
Bulgaria ON AIR отвежда зрителите на най-добрите места за пазаруване в света с поредицата „Ези-тура: Шопинг“

Какви са най-интересните бюджетни покупки, които може да направите по време на екскурзия в Ню Йорк, Истанбул или Делхи и кои са най-подходящите места за пазаруване? Отговорите дава премиерната за България руска поредица „Ези-тура: Шопинг“, която стартира на 4 март, по Bulgaria ON AIR.

Всеки делник, от 9:30 часа, водещите на предаването Маша и Костя ще обикалят най-големите градове в света, в търсене на най-интересните покупки, но за определен бюджет. Двамата пътешественици и шопинг маниаци ще трябва не просто да намерят перфектните сувенири и подаръци, които да се харесат на близките им, но и да докажат на противника си, че са по-добри в пазаруването. По време на надпреварата за най-оригиналната покупка, зрителите ще видят автентични пазари, най-посещаваните магазини от местните, но и полезни съвети за пазаруване в чужбина. 

Приключенията на Костя и Маша започват от мечтата на всеки шопинг маниак – Ню Йорк. Огромният брой бутици, пазари и разнообразни сувенири примамват всеки посетител на „Голямата ябълка“ и принуждават Маша да използва златната си карта.  В следващите серии от поредицата водещите ще отведат зрителите на лов за интересни находки в Маями, Лос Анджелис, Мексико сити.

Освен търсачи на оригинални покупки, Маша и Костя са и авантюристи, привлечени от екзотичното и непознатото. Любителството ги отвежда дори в Индия. Маша е поканена на сватба в Делхи и решава да обиколи местните пазари и да открие най-красивото и бюджетно сари. Костя пък решава да похарчи парите си разумно и посещава здравни специалисти в индийската столица.

„Ези-тура. Шопинг“ ще покаже на зрителите какво могат да си купят от магазините в Истанбул, Ханой и Тел Авив. А след това Маша и Костя ще се разходят из скъпите бутици в Дубай, Сингапур и Куала – Лумпур в търсене на най-подходящите подаръци за роднини, без да надвишават бюджета си. 

Какви покупки ще направят Маша и Костя, гледайте в „Ези-тура. Шопинг“, от  4 март, всеки делник, от 9:30 часа, по Bulgaria ON AIR.


2
2 rate up comment rate down comment 0
Мария
преди 3 години
Прекрасно предаване.,Пътуваме опознаваме нови култури и светове заедно с вас Маша.Нека предаването продължи и обогати нашите сетива! Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 0
Стефанка Казакова
преди 3 години
Харесвам предаването, но не всеки път мога да го проследя! Не виждам в програмата повторение. Къде мога да го гледам в удобно за мен време, благодаря! Сигнализирай за неуместен коментар