Алберто Веделаго: Стилът се възпитава от дете

Важно е да се харесваме в дрехите, които носим

26.01.2017 | 15:06 Редактор: Мария Аладжова
Алберто Веделаго: Стилът се възпитава от дете

Веднага след победата на Григор Димитров вчера беше публикувана петиция в интернет с идея родния му град Хасково да бъде преименуван с името на нашия тенисист. Предложенията са Григордимитрово, Велико Гришово, Нова Григора, Григоревец или Горен Григор. 

"Не би трябвало да се сменя името на Хасково с име на Григор Димитров", споделиха зрителите в ДНЕС.

Книгата "Методът БОП – Благодаря, Обичам, Прощавам“ е едно кратко, разбираемо и максимално опростено практическо ръководство, което ни помага да бъдем не само успешни, но и щастливи. Съветва да прощаваме на себе си и на другите, да се обичаме, да обичаме и да благодарим във всеки един момент от ежедневието си. За да разберем повече каня при мен авторът Бойка Николас.

"Имах много трудни моменти в живота, така се научих да обичам, благодаря и прощавам. Баща ми беше убит, когато бях дете неволно от негов роднина. Дълго време страдах. Но един ден реших, че мога да му простя. Така се живее по-леко", разказа авторката на книгата.

Звездният ни гост има 30 години опит на междунарондната модна сцена. Започва своята дейност като мениджър в една от големите институции за елегантност в Италия. Опитът му в модата продължава 25 години. Новото начало за себе си и кариерата си поставя със създаването на свой моден бранд. Той е дизайнерът, който създава нов метод за елегантност - Алберто Веделаго.

"Късите сака и вталените панталони до глезените отново ще бъдат на мода и този сезон. Зеленото ще е един от основните цветове на 2017-та година", разказа Алберто Веделаго.