Медитация за сбъдване на желания: Вижте как да постигнете мечтите си сами!

Още интересни теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

28.11.2016 | 14:44 Редактор: Ирина Георгиева
Медитация за сбъдване на желания: Вижте как да постигнете мечтите си сами!

От Константина Живова

"Бизнесът и образованието – инвестиция за бъдещето на София"

На 6 декември Столична Агенция за инвестиции организира Форум "Бизнесът и образованието – инвестиция за бъдещето на София". Какви са целите на Форума и какво предстои, зрителите разбраха в предаването ДНЕС от изп. дир. на Столична агенция по инвестиции Владимир Данаилов.

Как да сбъднете желанията си?

Мечтаете ли да сбъднете вашите желания? Екипът на предаването посвети няколко минути на мечтите и желанията, които имаме и на тяхното сбъдване. Те демонстрираха в студиото как да сбъднем желанията си чрез медитация. Всичко е възможно стига да поискаш. Гости на Константина Живова беше Здравка Атанасова.

"Когато не се чувстваме щастливи е хубаво да затворим очи, да се успокоим, да останем сами със себе си. Да си представим нашата къщичка, която да подредим със цветове и мебели, които ни харесват. Там сме на сигурно място. Хубаво е да отиваме там, за да правим своите равносметки. Когато търсим причините по-дълбоко можем да стигнем до отговорите", демонстрираха в студиото Здравка Атанасова, която показа медитация заедно с Константина Живова.

Виктория Георгиева - малкото момиче с големия глас

Завършен или не, романът на музиката и любовта го има и ще го има, в гостенката на Константина Живова, Виктория Георгиева. Нейният глас е специфичен и те завладява за секунди. Тя е малкото момиче с големия глас.

"Мечтаех да стана един от талантите, които работят с Графа. Щастлива съм. Полагам много усили, но не можа да кажа, че започнах от много мъничка да пея. Бях тийнейджър, но се захванах професионално и работих усилено върху гласа си. Сега съм щастлива. Критична съм към себе си, но обичам да си поставям цели и да ги следва", сподели младата изпълнителка Виктория Георгиева.

Асен Блатечки, Койна Русева и Калин Врачански се събират на една сцена

Едно уникално актьорско трио се събира на една сцена в постановка, която обещава, да ни разсмее до сълзи. Репортерът на ДНЕС Борислав Петров беше заедно с неповторимите Асен Блатечки, Койна Русева и Калин Врачански.

"Не можем да кажем, че когато излизаме на сцена нямаме тръпка. Притеснението си го има, но чувството е хубаво", споделиха Койна Русева и Калин Врачански.

"Нямам никаква сценична треска и никога не съм имал", каза Асен Блатечки.

"Никога достатъчни"

Тя се казва Симона Стоева и днес ми гостува за да представим новото интересно заглавие в българската литература, "Никога достатъчни", написано от нея.

"Имах своите притеснения преди да издам моята първа книга. Сюжетът е по-действителна история на мои близки. Черпя истории от реалния живот", сподели авторката.