Принц Вихрен: Реших да покажа жените, които рядко забелязваме - тези с по-пищни форми

Тези и още интересни гости и теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

22.09.2016 | 16:08 Редактор: Луиза Божинова
Принц Вихрен: Реших да покажа жените, които рядко забелязваме - тези с по-пищни форми

Днес България чества Деня на своята Независимост. Събитие в ще София ще направи празника много по-различен и вдъхновяващ. Точно в 8:30 часа сутринта на голямата поляна в Южния парк в столицата, откъм улица Нишава, започна раздаването на хиляди знамена. Те са част от големия Роженски трибагреник, който се развя на Събора през лятото. Колегата Асен Манасиев е там, а организаторите от фондация "Наследство в бъдещето" се надяват хиляди българи да отнесат в домовете си частица от внушителния български трикольор с обща площ от близо 8 000 квадратни метра.

Днес България чества своята независимост. Затова сега ще се включим на живо от Велико Търново, където е колегата Виктор Борисов. Нека разберем как празнуваме и как ще бъде издигнато знамето на България.

Той стана популярен с участието си е песента на двамата ексцентрични рапъри от дуото YoungBByoung. Няма някой който да не е чувал за песента О колко си прост. Наричат го Принц Вихрен. Той е нестандартно момче с талантлив глас. Операта е неговата страст, но стилът, в който се изявява  определено има своите почитатели. Днес той е звезден гост в предаването.

"Много хора се чудят и не знаят какво означава думата скенджа. На варненски диалект това означава слаба, даже кльощава жена", сподели изпълнителят Принц Вихрен.

По случай 22 септември в памет на героите днес ще ви представим една песен, с която почитаме 140 тата година от Априлското въстание. Каня в студиото музикалният ръководител на Вокс Орфикус, Николай Захариев  заедно със част от групата.

"Пеем възрожденски песни, за да съхраним българското", споделиха изпълнителите в студиото.

Калин, Жорони и Венсан е триото, което публиката вече познава, като едни от най-добрите автори на стендъп комеди у нас, е забъркало поредната доза свеж, забавен и "поучителен" хумор, към който никой не може да остане равнодушен. Те са тук, за да ни усмихнат и да ни разкажат как се прави стендъп комедия в България.

"Българинът се забавлява на хумористични теми свързани с нашия живот. Особено се превъзбужда публиката, когато говорим за отношенията между жена и мъж", разказаха актьорите в студиото.