Андрей Едрев: Заплашваха ме заради скандала около раждането на дъщеря ми

10.08.2016 | 14:25 Редактор: Мария Аладжова
Андрей Едрев: Заплашваха ме заради скандала около раждането на дъщеря ми

40 са новите 20

40 са новите 20, обичат да се хвалят хората от шоубизнеса и от естетичната дерматология. Но кои са тайните на естественото подмладяване на лицето и достъпни ли са за всеки един от нас. В минутите за здраве ДНЕС ще ви срещнем с един от известните столични дерматолози д-р Мариела Хитова. С нея е колегата Ели Коюмджиева.

Алтернатива за младите хора през лятото

Днес ще поговорим за една много приятна възможност за младите през лятото. Как можем да бъдем заедно в една творческа атмосфера и да се докоснем до изкуството чрез Sofia live camp. Какво представлява това събитие ще разберем от организатора, Девора Ковачева и Давид Крумов. 

„На четири дневното събитие ще има лектори от различни държави“, разказаха организаторите.

Андрей Едрев откровено за бащинството

Той е познат от участието си в риалити формат за оцеляване. Има хора, които помним и не можем да забравим. Днес той е щастлив татко и избира остров Бали, като място за живеене. Днес той е специален гост в нашето предаване. За животът на риалити звездите и за свободата да живееш по своите правила ще разговаряме с него, Андрей Едрев.

„Заплашваха ме след скандала с болницата във връзка с новородената ми дъщеря“, разказа Андрей Едрев в студиото на ДНЕС.

Най-добрите късометражни български филми на турне

Неотдавна в предаването ви представихме първият в България напълно безплатен портал за най-добрите български къси филми No Blink Media  и неговият създател Ники Стоичков и Катя Тодорова. Сега ще ги поканя при мен, за да ни разкаже за поредната си прекрасна инициатива – Кино LOVE лятно турне 2016.

„Късометражното кино отнема малко от свободното ни време, но ни вдъхновява“, разказаха организаторите на инициатива – Кино LOVE лятно турне 2016.