Християна Лоизу: Мечтая да пея на Евровизия!

12.07.2016 | 14:00 Редактор: Мария Аладжова
Християна Лоизу: Мечтая да пея на Евровизия!

Знаем ли как да се грижим за кожата си през летния сезон. Какви рискове крие слънцето и как да се радваме на слънчевите лъчи без това да е опасно. На тези и много други въпроси ще потърсим отговори от доктор Мирослава Кадурина.

„Много течности, внимателно излагане на слънце и правилните продукти е начинът да бъдем здрави и красиви през лятото“ - тези и още съвети даде в здравните минути на предаването, дерматолога Мирослава Кадурина.

Християна Лоизу е специален гост в предаването ДНЕС. Тя разказа за пътя на големите мечти и музиката, която вдъхновява.

„В България мога да се развивам по-добре от Кипър. Затова съм тук. Имам мечта да участвам на Евровизия и се надявам да успея“, сподели пред Константина Живова, талантливата кипърка.

Бояна Иванчева обичала да пътешества и да прави снимки на местата, които посещава. Рядко онкологично заболяване обаче я повали и тя си отива от този свят на 37 години. Преди точно една година Бояна измина поклоническия път на Камино и направи много снимки.

Една от мечтите ѝ била да организира фотоизложба. Другата ѝ мечта - да се оборудва кабинет по география в столичното 18-то училище, където е учила японски език. Нейни приятелки днес се събират, за да сбъднат тази нейна мечта. 

„Парите, които ще спечелим, ще дарим на 18-то училище в София, за да обновим кабинетите по география. Така ще сбъднем мечтата на нашата приятелка“, разказаха те.

Тя е атрактивна и знае какво иска. Новото ѝ парче се казва „Спря да дишаш“ и е повод за нейното гостуване. Нейното име е Алекса.

„Попфолкът е музиката, която харесвам. Аз съм скандална и обичам експериментите“, разказа певицата в студиото на ДНЕС.